Personvernerklæring for Devinco AS

Devinco er både databehandler og behandlingsansvarlig. Dette innebærer at virksomheten samler inn, lagrer og behandler personopplysninger både på egne og våre kunders vegne. Denne personvernerklæringen beskriver betingelsene for slik behandling av personopplysninger.

Internett

Devincos nettsider lagrer informasjonskapsler (cookies) ved hjelp av Google Analytics. Formålet med innsamlingen av slike informasjonskapsler er å kunne tilpasse våre nettsider til brukerne av våre nettsider, å analysere bruksmønstre og trafikk på nettsidene, samt gjøre det mulig for nettleseren å huske innstillinger for innloggingsopplysninger. Det er ikke mulig å knytte denne informasjonen til den enkelte bruker av nettsiden.
Det rettslige grunnlaget for behandlingen er personopplysningsloven § 8 bokstav f.
Sletting av informasjonskapsler kan du gjøre selv i din egen nettleser, se instruksjoner for sletting i hjelpefunksjonen for din nettleser. Hvis du ikke sletter informasjonskapslene manuelt så vil Google Analytics utføre sletting automatisk etter 24 måneder.

Nyhetsbrev

Våre kunder kan abonnere på nyhetsbrev. Abonnenten vil regelmessig motta en e-post med informasjon om blant annet produkter, tjenester og annen relevant informasjon. Devinco lagrer i denne forbindelse abonnentens navn og e-post adresse. Grunnlaget for behandlingen er samtykke. Dette samtykket kan når som helst trekkes tilbake, i så fall slettes både navn og e-post adresse fra databasen for nyhetsbrevet.

Produkter

Alle Devincos produkter samler inn og bearbeider personopplysninger på vegne av våre kunder. Dette innebærer at Devinco er databehandler, og våre kunder er behandlingsansvarlige. Devinco inngår av den grunn en databehandleravtale med hver enkelt kunde som regulerer taushetsplikt, informasjonssikkerhet, avvikshåndtering, konsekvensanalyse og sletting av personopplysninger.
Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er personopplysningsloven § 8 bokstav f.
Devincos utvikler sine produkter etter prinsippet med innebygd personvern og gjør det mulig for behandlingsansvarlige å slette opplysninger som er lagret både automatisk og manuelt.

Kundeopplysninger

Devinco behandler opplysninger om kontaktpersoner hos kunder som er nødvendige for avtaleinngåelse og å utføre nødvendige tjenester knyttet til avtalen.
Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er personopplysningsloven § 8 bokstav a), b) eller f).
Kundeopplysningene lagres så lenge kundeforholdet varer og slettes fem år etter avslutning av kundeforholdet.