skip to Main Content

Devinco är både personuppgiftsbiträde och personuppgiftsansvarig. Det innebär att verksamheten samlar in, lagrar och behandlar personuppgifter både på egen hand och våra kunders vägnar. Denna integritetspolicy beskriver villkoren för sådan behandling av personuppgifter.

 

Webbplats, sekretess och cookies

På webbplatsen använder vi cookies för att analysera användningen av webbplatsen, samt bilda en profil för att anpassa marknadsföringen efter dina intressen. Det är ditt val om du vill tillåta lagring av cookies relaterade till statistik och marknadsföring. Vissa cookies kan inte väljas bort eftersom de är relaterade till webbplatsens prestanda.
Du kan själv radera cookies i din egen webbläsare. Se anvisningar för att radera i webbläsarens hjälpfunktioner eller i guiden till nettvett.no.
Webbanalys
Vi använder analysverktygen google Analytics och Hotjar för att analysera användningen av webbplatsen, till exempel sidklick och tid på olika sidor. Verktyget samlar också andra tillgängliga data, såsom typ av webbläsare, skärmstorlek och enkel demografi. All statistik från Google Analytics och Hotjar är anonymiserad och inte spårbar för varje användare.
Kontaktformulär
De uppgifter som fylls i när du skickar in ett kontaktformulär lagras hos oss för att kunna behandla ansökan och baseras på samtycke. Om du vill att informationen raderas, kontakta oss.

Nyhetsbrev

Du kommer att få nyhetsbrev från Devinco om du är kund hos oss eller har anmält dig till nyhetsbrev. Vi sparar information om namn, företag och e-postadress i mailchimps nyhetsbrevsverktyg, och de kommer inte att delas vidare. Behandlingen av personuppgifter baseras på berättigat intresse. Nyhetsbrevet används för att utbilda kunder om våra lösningar, informera viktiga uppdateringar, samt andra användbara ämne, kundfall eller annan relevant information.
Du kan avregistrera dig från nyhetsbrevet genom att använda länken längst ned i e-postmeddelandet eller kontakta oss.

Produkter

Alla Devincos produkter samlar in och behandlar personuppgifter för våra kunders räkning. Det innebär att Devinco är personuppgiftsbiträde, och våra kunder är personuppgiftsansvariga. Devinco ingår därför ett databehandlingsavtal med varje kund som reglerar konfidentialitet, informationssäkerhet, hantering av bristande överensstämmelse, konsekvensanalys och radering av personuppgifter.
Den rättsliga grunden för denna behandling är 8 §d i personuppgiftslagen.
Devincos utvecklar sina produkter enligt principen inbyggd integritet och gör det möjligt för styrenheter att radera information som lagras både automatiskt och manuellt.

Kundinformation

Devinco behandlar information om kunders kontaktpersoner som är nödvändiga för att avtalet ska kunna ingås och för att utföra nödvändiga tjänster i samband med avtalet.
Den rättsliga grunden för denna behandling är 8 § 1 i personuppgiftslagen a), b) eller f).
Kundinformationen lagras under hela kundrelationen och raderas fem år efter kundrelationen.

Dina rättigheter

Om vi lagrar personuppgifter om dig har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera den information vi har om dig. Om informationen baseras på samtycke kan du dra tillbaka detta genom att kontakta oss.

Uppdatering av sekretesspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra detta uttalande om det behövs. Betydande förändringar kommer att märkas tydligt.