Hopp til innholdet

Om oss

Devinco AS er en ledende leverandør av integrerte mobile løsninger. Vår kjernekompetanse er teknologi som sikrer forbedret ressurshåndtering, detaljert dokumentasjon av feltarbeid og bruk av kjøretøy. Dette resulterer i raskere og mer korrekt fakturering og automatiserer manuelle rutiner. Denne teknologien ivaretar en sunn økonomi både for kunde og leverandør.

Firmaet har siden oppstarten i 2002 opplevd stor vekst og har over 50 ansatte lokalisert i Trondheim, Bergen, Oslo og Stockholm. Høsten 2022 flyttet hovedkontoret inn i nytt kontorbygg i Falkenborgvegen 36 i Trondheim.

Devinco sine produkter representerer en kommunikasjonsbro mellom administrasjon og produksjon, samt mellom kontorløsninger og feltarbeid. Vi er en innovativ og avansert produksjonsbedrift som tilbyr unik teknologi til et voksende antall samarbeidspartnere, bransjer og kunder.

Partnere

Devinco jobber med ett bredt spekter av selskap som utvikler og supporterer back-office løsninger: ERP, CRM, CIS, NIS, GIS og EAM. Typiske bransjer er alt fra elektroinstallasjon, energiselskaper og VVS til forvaltning og drift av eiendom, ulike offentlige forvaltningsoppgaver og salg. Ta gjerne kontakt med oss, så tar vi en prat om nye eller eksisterende integrasjoner.

Kunder

Devincos produkter brukes daglig av titusener av sluttbrukere fra over tusen bedrifter i mange forskjellige bransjer. Disse bedriftene stoler på vår teknologi for å administrere oppdrag ute i felt. Våre løsninger gir nøyaktig oversikt over timer, kostnader, kjøreturer og utstyr. Vi har lokalt eierskap og legger stor vekt på god brukerstøtte.