Personvernerklæring

Devinco er både databehandler og behandlingsansvarlig. Dette innebærer at virksomheten samler inn, lagrer og behandler personopplysninger både på egne og våre kunders vegne. Denne personvernerklæringen beskriver betingelsene for slik behandling av personopplysninger.

Nettside, personvern og informasjonskapsler

På nettsiden bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å analysere bruken av siden, samt danne en profil for å tilpasse markedsføring til dine interesser. Det er ditt valg om du ønsker å tillate lagring av informasjonskapsler knyttet til statistikk og markedsføring. Noen informasjonskapsler kan ikke velges bort, da de er knyttet til nettsidens ytelse. Du kan selv slette informasjonskapsler i din egen nettleser. Se instrukser for sletting i nettleserens hjelpefunksjoner eller i veiledningen til nettvett.no.

Webanalyse

Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Hotjar for å kunne analysere bruken av nettsiden, slik som sideklikk og tid på ulike sider. Verktøyet samler også inn annen tilgjenglig data, som type nettleser, skjermstørrelse og enkel demografi. All statistikk fra Google Analytics og Hotjar er anonymisert og ikke sporbar til hver enkelt bruker.  

Oppdatert 01.09.2021: Vi bruker HubSpot for å samle informasjon om hvordan du bruker nettsiden, slik at vi kan huske deg og forbedre og tilpasse besøksopplevelsen. Informasjonen bruks også til analyse og statistikk om bruken på nettsiden.

Kontaktskjema

Opplysningene som fylles ut når du sender inn kontaktskjema lagres hos oss for å kunne behandle hendvendelsen, og er basert på samtykke. Dersom du ønsker at opplysningene skal slettes, ta kontakt med oss.

Nyhetsbrev

Du mottar nyhetsbrev fra Devinco dersom du er kunde av oss eller har meldt seg på nyhetsbrev. Vi lagrer opplysninger om navn, firma og e-postadresse i nyhetsbrevverktøyet Mailchimp, og de vil ikke bli delt videre. Behandlingen av personopplysninger er basert på berettiget interesse. Nyhetsbrevet brukes for å opplyse kunder om våre løsninger, informere om viktige oppdateringer, samt annet nyttig fagstoff, kundecase eller annen relevant informasjon. Du kan melde deg av nyhetsbrevet ved å benytte linken nederst i e-posten eller ta kontakt med oss.

Produkter

Alle Devincos produkter samler inn og bearbeider personopplysninger på vegne av våre kunder. Dette innebærer at Devinco er databehandler, og våre kunder er behandlingsansvarlige. Devinco inngår av den grunn en databehandleravtale med hver enkelt kunde som regulerer taushetsplikt, informasjonssikkerhet, avvikshåndtering, konsekvensanalyse og sletting av personopplysninger
Devinco utvikler sine produkter etter prinsippet med innebygd personvern og gjør det mulig for behandlingsansvarlige å slette opplysninger som er lagret både automatisk og manuelt.

Posisjonsdata i SiteMonitor app

Appen SiteMonitor benytter stedstjenester/posisjon fra enheten for å finne ut om brukeren er på byggeplass eller ikke. Appen sender ikke posisjon fra brukeren til server for å bli behandlet. I stedet sendes lokasjonsdata om alle aktuelle byggeplasser fra server til appen. Hver enkelt bruker kan da i appen selv velge hvilke byggeplasser han/hun vil automatisk bli logget inn for, ved å aktivere prosjektene. Det som sendes til server er kun at vedkommende har blitt logget inn/ut av byggeplassen, samt tidspunkt og byggeplassnummer. Hvis brukeren ikke setter noen byggeplasser aktive, vil ingen innlogging til byggeplasser sendes til server.

På denne måten unngår vi å sende nøyaktig posisjon fra brukeren til server, og dette kan heller ikke arbeidsgiver få tak i. Selv innenfor en byggeplass, blir ikke brukerens nøyaktige posisjon sendt noe sted. Arbeidsgiver vil kun vite om brukerne er til stede ved byggeplassen. Det er viktig og lovpålagt at oppdragsgiver til enhver tid har oversikt over hvem som som er tilstede på en byggeplass, særlig i  HMS-sammenheng. Det er derfor nødvendig å benytte mest mulig nøyaktig tilgjengelig posisjon fra mobile enheter for å kunne avgjøre dette best mulig. Denne posisjonen må også kunne hentes når appen kjører i bakgrunnen. Dette fordi brukeren kan benytte andre apper eller jobbe med andre ting, men likevel ønsker at inn/utlogging på byggeplass skal skje automatisk.

Kundeopplysninger

Devinco behandler opplysninger om kontaktpersoner hos kunder som er nødvendige for avtaleinngåelse og å utføre nødvendige tjenester knyttet til avtalen.
Kundeopplysningene lagres så lenge kundeforholdet varer og slettes fem år etter avslutning av kundeforholdet.

Dine rettigheter

Dersom vi lagrer personopplysninger om deg, har du rett til innsyn, retting og sletting i opplysningene vi har om deg. Dersom opplysningene er basert på samtykke, kan du trekke dette tilbake ved å ta kontakt med oss.

Oppdatering av personvernerklæring

Vi forbeholder oss retten til å endre på denne erklæringen ved behov. Vesentlige endringer vil markeres tydelig.

Abonner på vårt Nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på nyheter, nye utgivelser og mer.

Scroll to Top