Hopp til innholdet

Personvernerklæring

Devinco er både databehandler og behandlingsansvarlig. Dette innebærer at virksomheten samler inn, lagrer og behandler personopplysninger både på egne og våre kunders vegne. Denne personvernerklæringen beskriver betingelsene for slik behandling av personopplysninger.

Nettside, personvern og informasjonskapsler

På nettsiden bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å analysere bruken av siden, samt danne en profil for å tilpasse markedsføring til dine interesser. Det er ditt valg om du ønsker å tillate lagring av informasjonskapsler knyttet til statistikk og markedsføring. Noen informasjonskapsler kan ikke velges bort, da de er knyttet til nettsidens ytelse. Du kan selv slette informasjonskapsler i din egen nettleser. Se instrukser for sletting i nettleserens hjelpefunksjoner eller i veiledningen til nettvett.no.

Webanalyse

Vi bruker analyseverktøyene Datadog og Hotjar for å kunne analysere bruken av nettsiden, slik som sideklikk og tid på ulike sider. Verktøyet samler også inn annen tilgjenglig data, som type nettleser, skjermstørrelse og enkel demografi. All statistikk fra Datadog er anonymisert og ikke sporbar til hver enkelt bruker.

Kontaktskjema

Opplysningene som fylles ut når du sender inn kontaktskjema lagres hos oss for å kunne behandle hendvendelsen, og er basert på samtykke. Dersom du ønsker at opplysningene skal slettes, ta kontakt med oss.

Nyhetsbrev

Du mottar nyhetsbrev fra Devinco dersom du er kunde av oss eller har meldt seg på nyhetsbrev. Vi lagrer opplysninger om navn, firma og e-postadresse i nyhetsbrevverktøyet Mailchimp, og de vil ikke bli delt videre. Behandlingen av personopplysninger er basert på berettiget interesse. Nyhetsbrevet brukes for å opplyse kunder om våre løsninger, informere om viktige oppdateringer, samt annet nyttig fagstoff, kundecase eller annen relevant informasjon. Du kan melde deg av nyhetsbrevet ved å benytte linken nederst i e-posten eller ta kontakt med oss.

Produkter

Alle Devincos produkter samler inn og bearbeider personopplysninger på vegne av våre kunder. Dette innebærer at Devinco er databehandler, og våre kunder er behandlingsansvarlige. Devinco inngår av den grunn en databehandleravtale med hver enkelt kunde som regulerer taushetsplikt, informasjonssikkerhet, avvikshåndtering, konsekvensanalyse og sletting av personopplysninger. Devinco utvikler sine produkter etter prinsippet med innebygd personvern.

Kundeopplysninger

Devinco behandler opplysninger om kontaktpersoner hos kunder som er nødvendige for avtaleinngåelse og å utføre nødvendige tjenester knyttet til avtalen. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er personopplysningsloven § 8 bokstav a), b) eller f). Kundeopplysningene lagres så lenge kundeforholdet varer og slettes fem år etter avslutning av kundeforholdet.

Dine rettigheter

Dersom vi lagrer personopplysninger om deg, har du rett til innsyn, retting og sletting i opplysningene vi har om deg. Dersom opplysningene er basert på samtykke, kan du trekke dette tilbake ved å ta kontakt med oss.

Oppdatering av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre på denne erklæringen ved behov. Vesentlige endringer vil markeres tydelig.