Hopp til innholdet
Home » Blogg » Håndverksgruppen inngår avtale med Devinco

Håndverksgruppen inngår avtale med Devinco

  Håndverksgruppen har inngått et samarbeid med Devinco for å tilby en løsning for KS/HMS til sine selskaper.

  Som en ledende overflate-entreprenør i Norden, er Håndverksgruppen opptatt av å utvikle kompetanse og talenter. De har lansert en verktøykasse med beste praksis for sine ansatte, og fokuserer på å effektivisere prosjektene og bygge en kvalitets- og sikkerhetskultur. – Valget av Mobile Worker som samarbeidspartner vil bidra til å sette beste praksis i system og gi en enda høyere kvalitet, sikkerhet og bærekraft i våre prosjekter, sier Trude Sørensen (bildet), HR leder for Håndverksgruppen i Norge

  Flere av selskapene i Håndverksgruppen har vært involvert i samarbeidet med Devincofor å utvikle løsningen som er skreddersydd deres behov. Trond Werner Olsen som representerer en av disse sier følgende om resultatet: – Nå har vi god oversikt på rutiner, sjekklister og avvik, i tillegg til dokumentasjon og internkontroll. Nye KS/HMS er alltid tilgjengelig og enkelt i bruk, poengterer Olsen.

  Stig Bredvei, partner ansvarlig i Devinco, er veldig glad for å ha landet samarbeidsavtalen med Håndverksgruppen. – Det er svært spennende å samarbeide med en aktør som vil endre en hel bransje, og som har så høye krav til kvalitet og sikkerhet. Det har vært en grundig og profesjonell prosess i forkant av avtalen, og vi er stolte av at våre løsninger inkluderes som en del av denne standarden, avslutter Bredvei.

  Partene er nå i gang med opplæring og oppfølging av selskapene som løpende tar i bruk KS/HMS fra Mobile Worker.

  ————————————————————————————————————————————————-
  Devinco hjelper større organisasjoner som konsern, kjeder eller bransjeorganisasjoner med å utvikle beste praksis og felles kjøreregler for HMS og kvalitetssikring. Les mer om denne tjenesten her.

  Kontaktinformasjon Devinco
  Stig M Bredvei, epost stig@devinco.com